AKTUELLT
       

       
Hundträff på Dimmö!

Lördag den 3 juni från kl 12 och frammåt blir det hundträff på Dimmö! Det blir lite knytis..Grillen kommer att vara tänd! Det som behövs är något som passar till .. sallad, bröd eller om du kommer på något annat som du känner för tex något till kaffet, dricka? Ser fram mot att få träffa både fyrbenta och er på två ben..Varmt Välkomna! Ps, Ring eller hör av dig om ni kommer till 0702973887 - e-post tecknare.monica.schultz@hotmail.seValptankar!

Jag funderar på att ta en sista kull valpar på Ester.. Det blir i så fall även min sista kull  med parning i slutet på sommaren,går allt som det ska blir valparna leveransklara i ca november. Jag vill gärna veta hur stort intresset är innan jag parar? Hör gärna av dig och berätta gärna lite om dig, var du bor, varför du vill ta in en hund i din familj .

 e.post: tecknare.monica.schultz@hotmail.se ,    mob: 070 2973887


Bild på Ester med valpar för 2 år sen.Massor av Julkramar och ETT GOTT NYTT ÅR 2023! från Monica och Ester! Aj!! AJ! Tomten ingen Choklad till hunden!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________

 

Tack för i år och för att nu 4 valpar efter Harry och Ester är HD röntgade med A och B.. Ester och Archies valpisar är nu 5 månader gamla och börjar bli könsmogna..de har också börjat byta sina vassa valptänder..och pröva vad livet har att bjuda på.. Ring eller maila om ni har något ni vill prata om? 

 

                                      

Den 3 juli såg 5 pojkar och en flicka dagens ljus efter Ester och Archie.. Valparna är nu 5 veckor gamla och registrerade hos sv kennelklubben med stamtavlor och sina kennelnamn. Vi har tre hanar kvar för en hundälskande familj som tycker att ett liv utan en hundkompis inte är det bästa livet.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Den 5 augusti blev Tuva Dimmös Jumping Betty- Boop 14 år gammal.. Tuva är min bästa vän som aldrig viker från min sida ..Hon är den snällaste och jag är tacksam för varje dag med henne.

  Tuva 14 år  

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade hemsidan. Tuva och Harrys valpar har blivit 8 år gamla...och hennes barnbarns Esters valpar har blivit 2 år gamla. Så nu är det dags att HD - röntga.. Tack alla som röntgar era hundar för en fortsatt god HD- statestik.. Bror Bilbo är röntgad med HD - A+ A.. en bra början..

Ester Lisalyckans Cara är parad med Archie Moonstuck John - Blund... Har ultraljudat och ser fram mot ett litet gäng valpar om allt går som det ska ..Archie blir en underbar pappa till valparna med sitt supertemperament som han delar med mamma Ester.. Trevlig, fin, Sommar från Monica!   


Den 3 september föddes Ester & Harrys valpar. Det blev 4 tikar och
2 hanar.. Alla mår bra, Tuva gör ett superbra jobb som omtänksam mamma.
Valparna är tingade!


__________________________________________________________

Snällaste och finaste lilla Tuva " Dimmös Jumping 
Betty- Boop" 12 år den 5 augusti!

___________________________________________________________________________________________________________________

Nu har vi gjort ultraljud på Ester och det blir några valpisar. Spännande att få se hur många som tittar ut i månadsskiftet...
__________________________________________________________ 

Valpar!

Ester Lisalyckans Cara Dimmö Luck är parad med
Welford´s Harrington Hall
Jag kommer att göra ultraljud ca 28 juli.. Har allt gått som det ska blir det valpar ca 30 augusti med lämning tidigast vid 8 v..
Välkommen att hälsa på mig på Dimmö som ligger utanför 
Vetlanda i småland.. Tel;0702973887  / Monica

   

 

___________________________________________________________________________________________________________________

Stina " Dimmös Bag - Lady "

2010 - 2020 - 2 / 6
Tack för all kärlek du delade med dig av. Sötaste lilla Stina!